Gyulai Pálinkafesztivál 2016. Nemzetközi Kisüsti Pálinka Fesztivál, Kiállítás és Vásár

pálinka 

Az idén április 15-17 között immár 17. alkalommal kerül megrendezésre a Nemzetközi kisüsti Pálinka fesztivál a Várkertben. Az utóbbi években a fesztivál színvonala sajnos eléggé alacsony volt, ezért ettől az évtől új szervező gárda vette a kezébe az irányítást. Az új team arra törekszik, hogy a rendezvény ismét a szakma legnagyobb fesztiválja legyen. Ennek érdekében nagyobb sátorral, Gyulához kötődő termékekkel, és a hungarikumok hangsúlyosabb jelenlétével várják az idelátogatókat. Az idén is lesz pálinkaverseny és egyszerre koccintás is.

A zenei kínálat minden fesztivál fontos eleme, így kifejezetten arra törekszenek, hogy minden korosztálynak megfelelő zenei kínálatot nyújtsanak, így fellép többek között a Magna Cum Laude, a Bódi család, Gáspár Laci, Majka és Curtis, a Bikini és Kis Grófo is.

Ez biztos egy olyan buli lesz, amit kár lenne kihagyni, mivel ebben az időszakban Gyulán a csapból is pálinka folyik majd. A Romantika panzió a rendezvénytől csak pár percnyi sétára található, így kiváló helyszín lehet arra, hogy a fesztivál nyújtotta élményeket nálunk pihenjék ki.

 

Szóljon hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.